PROMO ASUS ZenFone 5

Demonstraţii culinare cu degustare publică în Aeroportul Henri Coandă

0 121

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) organizează, marţi, 11 februarie, un concurs de artă culinară, care va fi jurizat de maestrul bucătar Bernard Nemnom şi la care vor participa 12 tineri din Centrul de plasament Pinocchio nr. 1 şi Complexul Sfântul Spiridon, din Bucureşti.

Demonstraţiile culinare vor avea loc în noul terminal Plecări al Aeroportului Henri Coandă, începând cu ora 12.00, iar specialităţile pregătite de tinerii bucătari vor putea fi degustate de către pasagerii aeroportului.

Castiga o excursie la Paris

Acest eveniment face parte din proiectul „Săptămâna ucenicului de aeroport”, prin care Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a oferit unor tineri defavorizaţi ocazia de a efectua stagii de pregătire la una dintre companiile de catering care îşi desfăşoară activitatea pe Aeroportul Henri Coandă.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »