Delta Air Lines va zbura spre mai multe destinații în sezonul estival 2021.

0 150

De-a lungul pandemiei, companiile aeriene au fost ocupate cu ajustarea rutelor pentru a se axa doar pe rutele cu cea mai mare cerere de pe piață. O astfel de modificare vine de la Delta Air Lines, care readuce în rețeaua operațională două rute spre Salt Lake City (SLC).

Extinderea regională a Delta de la Salt Lake City are sens. Moab se află în apropierea parcurilor naționale Arches și Canyonlands și face ca această destinație să fie populară în sezonul de vară. În timp ce călătorii preferă să petreacă mai mult timpcîn aer liber pentru a reduce la minimum transmisia COVID, companiile aeriene au fost ocupate cu impulsionarea zborurilor spre destinațiile potrivite.

Traficul aerian spre Salt Lake City s-a dovedit a fi constant în timpul pandemiei. Cirium a arătat că Delta a scăzut cu doar 7% din zborurile spre SLC în al patrulea trimestru al anului 2020, comparativ cu același trimestru din 2019. În întreaga rețea, acest număr crește la 63%.

Delta Air Lines adaugă noi rute la rețeaua operațională.

Salt Lake City – Moab, din 5 mai.

Începând cu 5 mai, Delta va relua zborurile zilnice spre Moab (Utah) (CNY), pentru prima dată din aprilie 2015. Zvorul va fi efectuat de partenerul Delta Connection SkyWest Airlines și va fi efectuat cu o aeronavă CRJ-200 cu 50 de locuri. Ruta se va afla în program până la sfârșitul lunii octombrie.

Salt Lake City – Durango, din 12 mai.

O săptămână mai târziu, Delta va începe serviciul spre Durango (Colorado) (DRO). Aceste zboruri vor fi operate de două ori pe zi de SkyWest Airlines cu un avion CRJ-200. Ruta se va afla în program până la sfârșitul lunii februarie, cel puțin. Zborurile spre Durango vor marca, din punct de vedere tehnic, reluarea acestei rute pentru Delta, pe care nu a mai operat-o de aproape 13 ani.

În plus, aceste rute se vor afla în concurență directă cu cele operate de United Airlines, care zboară atât către Moab, cât și către Durango din mega-hub-ul său din Denver.

Salt Lake City – Lincoln, din 26 mai.

Începând cu 26 mai, SkyWest Airlines va relua ruta spre Lincoln (Nebraska) (LNK). Cursa va fi efectuată de două ori pe zi, utilizând aeronave CRJ-200 cu 50 de locuri.

Delta va extinde, de asemenea, programul pentru ruta San Juan, Puerto Rico (SJU), care era programată să se încheie anterior în aprilie. Acum, ruta săptămânală operată cu aeronave Boeing 737 va continua până în februarie 2022, cel puțin.

Los Angeles (LAX) – Houston-Intercontinental (IAH), din 12 aprilie.

Din 12 aprilie, Delta va lansa o nouă rută între Los Angeles (LAX) spre Houston-Intercontinental (IAH). Zborul va fi opera de două ori pe zi cu aeronave Airbus A220-100. Pe această rută, United va fi în cometiție directă cu Alaska Airlines, United și Spirit Airlines.

Delta Air Lines va adăuga cinci rute de la hub-ul din Minneapolis.

Delta Air Lines va adăuga cinci rute de la hub-ul din Minneapolis, astfel:

DestinațieAeronavăDată început
Myrtle Beach, Carolina de Sud (MYR)CRJ-90017 aprilie 2021
Portland, Maine (PWM)A31928 mai 2021
Providence, Rhode Island (PVD)A31928 mai 2021
Savannah, Georgia (SAV)CRJ-90017 aprilie 2021
Traverse City, Michigan (TVC)CRJ-90028 mai 2021

Pentru patru din cele cinci rute, Delta va fi în competiție directă cu transportatorul low-cost Sun County (SY) și cu Spirit Airlines – doar pentru ruta Minneapolis – Myrtle Beach.

Leave A Reply

Your email address will not be published.