Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Delta Air Lines va retrage toate avioanele MD-88 și MD-90 mult mai devreme

0 994

Delta restructurează flota și va retrage avioanele vechi, mai puțin eficiente. Acest lucru se va întâmpla mai devreme față de planificarea inițială, ca urmare a pandemiei COVID-19.

Delta va retrage aeronavele MD-88 și MD-90 mai devreme. Ambele tipuri de aeronave vor părăsi flota Delta în iunie 2020. Din cauza pandemiei de COVID-19, Delta a parcat aproximativ jumătate din flota sa. Asta înseamnă că peste 600 de avioane stau la sol de aproximativ 2 luni, printre care și cele menționate mai sus.

Delta a reușit să reacționeze rapid la criza COVID-19, parcând aeronavele și luând în considerare retragerile anticipate ale avioanelor mai vechi, mai puțin eficiente.

Aeronavele MD-88 și MD-90 era programate să fie retrase din flota Delta până la sfârșitul anului 2020. În februarie 2020 erau active 47 x MD-88 și 29 x MD-90. Ambele modele au zburat pentru Delta și, o bună parte din timp, au fost nucleul companiei aeriene Delta.

Dar Delta nu se va opri aici. Continuă să evalueze situația în funcție de efectele pandemiei de COVID-19. Are în vedere să retragă și alte avioane, mizând pe o flotă simplificată, modernă și eficientă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.