blank

Delta Air Lines va relua zborurile între Statele Unite și Spania, începând cu 7 iunie

0 813

Delta Airlines va relua zborurile între Statele Unite și Spania, începând cu 7 iunie, în urma anunțului guvernului spaniol de ridicare a restricțiilor de călătorie pentru pasagerii vaccinați, indiferent de țata din care vor călătorii. Acest lucru va permite călătorilor americani să viziteze țara după mai mult de 12 luni de la declanșarea pandemiei de COVID-19. Drept urmare, compania aeriană americană va relua zborurile pe două rute, începând cu luna august.

Delta Air Lines va relua zborurile spre Spania.

Delta operează un serviciu zilnic de la New York JFK la Madrid și va adăuga o rută de la New York JFK la Barcelona, începând cu 6 iunie, cu trei frecvențe săptămânale. În luna august, Delta va adăuga și un serviciu direct spre Madrid și Barcelona, de la Atlanta. Aceste curse vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 767-300.

Toate serviciile Delta Air Lines între SUA și Spania vor fi operate în parteneriat cu Air France, KLM și Virgin Atlantic.

Înainte de pandemie, Statele Unite era una dintre piețele strategice sursă pentru Spania, cu peste 3.3 milioane de turiști în 2019.. Vizitatorii americani înregistrează o cheltuială medie pe unitate de 1.800 de euro, pe durata unui sejur de o săptămână. În 2019, cheltuielile turiștilor americani în țară au depășit 5.8 miliarde de euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.