Delta Air Lines și LATAM au încheiat un acord în Brazilia.

0 331

Delta Air Lines și LATAM au primit aprobarea finală, fără condiții, a acordului lor comercial („acord trans-american Joint Venture” sau „JVA”) de la autoritatea braziliană de concurență.

JVA urmărește să îmbunătățească rețelele de rute deservite de ambele companii aeriene, oferind o experiență de călătorie fără probleme între America de Nord și America de Sud.

Acordul Delta – LATAM a fost aprobat și în Uruguay, în timp ce procesul de aprobare continuă în alte țări, inclusiv în Chile.

Ratificarea de către autoritatea braziliană susține activitatea ambelor companii aeriene pentru a oferi clienților lor o rețea mai largă și mai competitivă de beneficii, care va include, printre altele:

  • Acorduri de partajare a codurilor între Delta și anumite filiale ale grupului LATAM, care permit achiziționarea de bilete către o rețea mai mare de destinații.
  • Membrii programelor Delta SkyMiles și LATAM Pass pot valorifica punctele și milele pe contul ambelor companii aeriene, accesând peste 435 de destinații din întreaga lume.
  • Terminale comune și conexiuni mai rapide la Terminalul 4 al Aeroportului Internațional John F. Kennedy (JFK) din New York și la Terminalul 3 al Aeroportului Guarulhos din São Paulo.
  • Acces reciproc la lounge: Clienții pot accesa 35 de saloane Delta Sky Club din Statele Unite și cinci saloane VIP LATAM în America de Sud.
Leave A Reply

Your email address will not be published.