Delta Air Lines cere ca toate companiile aeriene să facă publice listele cu pasagerii blocați pe zboruri

0 339

Într-o represiune majoră împotriva pasagerilor indisciplinați, gigantul american Delta Air Lines dorește ca toate companiile aeriene să împărtășească listele lor cu pasagerii interziși, având ca scop eliminarea comportamentul dezordonat de la bordul avioanelor, care a crescut în SUA.

Potrivit unui raport al CBS News, peste 1600 de persoane au fost blocate de Delta Air Lines. Cele mai multe scandaluri au pornit de la pasagerii care nu doreau să poarte masca în avioane.

Conform estimărilor CBS, la nivelul Statelor Unite ar exista blacklisturi cu peste 4000 de persoane blocate pe zborurile diferitelor companii aeriene. Acest număr nu include listele American Airlines și Southwest Airlines pentru că aceste companii nu își publică datele.

Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) a primit anul acesta 4 385 de rapoarte de la companiile aeriene despre pasageri indisciplinați, inclusiv 3.199 de rapoarte care implică pasageri care refuză să respecte cerințele federale privind masca.

CBS raportează, de asemenea, că operatorii aerieni au început să aplice mandatele federale cu privirea la purtarea măștii începând cu iunie 2020, iar FAA și-a implementat politica de toleranță zero în ceea ce privește comportamentul indisciplinat. Agenția a inițiat 789 de investigații până în prezent, în 2021, o creștere puternică față de cele 183 de investigații pe care le-a inițiat în 2020.

FAA a anunțat că a solicitat amenzi în valoare de un milion de dolari, ca parte a acțiunilor de executare civilă împotriva pasagerilor indisciplinați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.