Delta Air Lines angajează însoţitori de bord

0 399

Delta Air Lines doreşte să angajeze până la 400 de însoţitori de bord, în special pentru rutele transoceanice pe care le va opera din 2013. Se caută vorbitori de portugheză, japoneză, mandarină și hindi, în special limbile ţărilor unde va zbura Delta.Anunţurile au fost postate pe pagina de joburi Delta Air Lines, pe 12.12.2012, şi s-au strâns peste 22 000 de cereri. Interviurile vor avea loc în ianuarie, iar pregătirea va demara în primăvară. Cursurile vor dura aproximativ 8 săptămâni, timp în care cei aleşi vor beneficia de cazare şi salariu de training!

Chiar dacă se fac angajări, asta nu înseamnă că operatorul aerian o duce foarte bine. Delta Air Lines caută soluţii pentru a ajunge pe plus si pentru a opera zboruri profitabile.

Doritorii trebuie să aibă minim 21 de ani şi dreptul de a lucra în Statele Unite. Trebuie să aibă aptitudini de lucru cu publicul, de a gestiona situaţii de criză, disponibilitatea de a se muta în Statele Unite sau la orice bază Delta. Se caută absolvenţi de liceu, iar studiile superioare pot fi un avantaj. Viitori însoţitori de bord Delta trebuie să vorbească şi să scrie foarte bine limba engleză, dar şi portugheză, japoneză, mandarină și hindi.

Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de joburi Delta Air Lines!

Leave A Reply

Your email address will not be published.