Delta Air Lines a oferit fiecărui pasager voluntar, de pe un zbor overbooking, până la 10 000 de dolari pentru a renunța la zbor

0 1.468

Pasagerii unui zbor Delta Air Lines, de pe ruta Michigan – Minnesota, au raportat că operatorul aerian le-a oferit 10 000 de dolari pasagerilor voluntari pentru a renunța la locul lor la un zbor overbooking. Compania aeriană a oferit banii fiecărui pasager care s-a oferit voluntar să renunțe la, luni dimineață, potrivit instituțiilor de presă.

Un jurnalist la revista de tehnologie INC, pe numele său Jason Aten, a confirmat cele menționate de alți pasageri. Însoțitorii de bord au căutat opt voluntari care doresc să renunțe la zbor în schimbul a 10 000 de dolari. Cei care aveau Apple Pay au primit banii pe loc.

Un alt pasager, pe numele său Todd McCrumb, a declarat pentru KTVB 7 că oferta a început de la 5000 de dolari, dar a crescut apoi la 10000 de dolari.

CEO Delta Air Lines, Ed Bastian, și-a cerut scuze pentru întârzierile și anulările zborurilor care i-au stresat pe călători în ultimele săptămâni. Piloții companiei aeriene au făcut grevă pentru a se plânge de supraprogramare și dispute contractuale.

Companiile aeriene din SUA continuă să anuleze sute de zboruri zilnice din cauza lipsei de personal. „În perioada 1 iulie-7 august, vom reduce serviciul operațional cu aproximativ 100 de plecări zilnice, în principal pe piețele din SUA și America Latină”, a anunțat Delta Air Lines.

Leave A Reply

Your email address will not be published.