blank

Delta Air Lines a achiziționat 20 de aeronave CRJ900 cu noua cabină ATMOSPHÈRE

Delta Air Lines a semnat un contract de cumpărare a 20 de aeronave CRJ900, devenind primul operator al noii cabine ATMOSPHÈRE pentru seria de aparate de zbor CRJ.

0 966

Delta va recepționa prima aeronavă Bombardier CRJ900 cu cabină ATMOSPHÈRE spre finalul lui 2018.

Având în vedere prețurile aeronavei CRJ900, comanda are o valoare de aproximativ 961 de milioane de dolari.

Bombardier CRJ900 cu cabină ATMOSPHÈRE

Noua aeronavă CRJ900 cu cabina ATMOSPHÈRE va fi folosită sub brand-ul Delta Connection, într-o configurație de două clase cu 70 de locuri.

Cabina ATMOSPHÈRE stabilește noi standarde pentru experiența pasagerilor în segmentul de piață dedicat aeronavelor regionale. Caracteristicile principale sunt: spațiu mai mult pentru pasageri și bagaje, toalete mai spațioase, variante sporite de conectivitate, toate integrate într-un design contemporan.

Cabina ATMOSPHÈRE permite fiecărui pasager să transporte și să depoziteze un troller supradimensionat în locurile pentru bagaje, ceea ce scade numărul de bagaje de cală.

Cu 69.500 de angajați în 4 sectoare, Bombardier este lider global în industria transportului, fabricând avioane și trenuri inovatoare. Cu sediul central în Montreal, Canada, Bombardier are reprezentanțe de producție și inginerie în 28 de țări, în domenii ca transport, aeronave business, aeronave comerciale și aerostructuri și servicii de inginerie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.