Decolare cu emoții pentru un Boeing 737-800 RYANAIR (Video)

Pe la mijlocul lunii septembrie 2018, furtuna ALI a lovit insulele britanice. Vânturile puternice, care au înregistrat și 160 km/h, au dus la anularea sau întârzierea mai multor zboruri. Avioanele au întâmpinat dificultăți la decolare sau aterizare.

Avion intarziat? Zbor anulat? Solicita acum despagubiri pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pe 19 septembrie 2018, în timp ce furtuna ALI lovea insulele britanice, o aeronavă Boeing 737-800 RYANAIR a avut parte de o decolare cu peripeții. Avionul a decolat de la Birmingham pentru a opera zborul FR1448, cu direcția Lanzarote.

Imaginile au fost filmate de ”flugsnug”. Aeronava a început rularea pe pistă pentru decolare. Totul s-a desfășurat normal până aproape de punctul de desprindere. În acel moment, avionul a început să aibă balans stânga-dreapta și a fost foarte aproape de un tailstrike. A fost o decolare în crosswind.

Decolare în crosswind pentru un Boeing 737-800 RYANAIR

În situați ide vânt puternic, la decolare puteți vedea pista pe geamul avionului, dar nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Piloții sunt instruiți pentru astfel de decolări, așa cum sunt foarte bine pregătiți și pentru aterizări în crosswind.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.