Declarația oficială Blue Air cu privire la zborurile anulate din ianuarie și februarie 2022

0 5.806

V-am anunțat zilele trecute de faptul că Blue Air a anulat sute de zboruri și a suspendat activitatea pe zeci de rute în perioada ianuarie – februarie 2022. Acest lucru a fost confirmat de Blue Air printr-o declarație oficială.

”Ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de țările europene, Blue Air este nevoită să reducă programul de zbor în lunile ianuarie și februarie 2022 pentru a se adapta la nivelul redus al cererii. Blue Air observă un comportament prudent din partea pasagerilor în această perioada.

Observăm că, din cauza restricțiilor de calatorie, foarte mulți pasagerii își reprogramează călătoriile din lunile ianuarie și februarie, concentrându-se pe rezervarea vacanțelor de preajma sărbătorilor de Paște și din vară.” spune Oana Petrescu, Director General Blue Air.

Pasagerii pentru care este esențial să zboare în perioada afectată de restricții care urmează, se pot baza în continuare pe orarul de zbor Blue Air ajustat pentru a menține cursele pentru care există cerere. Blue Air își va calibra programul de zbor, reducându-și serviciile la un minim de operațiuni până la sfarsitul lunii februarie 2022.”

Conform sistemului de rezervări, dar și în urma declarațiilor făcute de oficialii Blue Air, începând cu aprilie 2022 vor fi active în sistem peste 50 de destinații.

”Începând cu aprilie 2022, Blue Air se așteaptă la un mediu de călătorie mai sigur, o creștere puternică a cererii și un apetit puternic pentru călătoriile de Paște și de vară.

Blue Air este pregătită să răspundă cererii semnificative a pasagerilor săi cu peste 50 de destinații noi adăugate la programul de vară, capacitate sporită, o flotă reînnoită de Boeing 737 MAX 8 de ultimă generație și o infrastructură digitală îmbunătățită, care va oferi clienților săi experiența The Better Way to Fly.

Leave A Reply

Your email address will not be published.