Decembrie, luna în care românii se întorc acasă

0 872

Luna decembrie este cea mai aglomerată lună din an pentru zborurile spre și dinspre România, spun statististicile Vola.ro. Încă din timpul verii, românii își rezervă zborurile spre vacanțe în afară țării sau din orașele în care lucrează spre București.

Crește numărului de bilete de avion cu data de călătorie în luna decembrie. Față de restul anului, depășește 40%. Aproximativ 70% dintre biletele de avion vândute sunt bilete de inbound, care au ca destinație finală Bucureștiul.

Cei mai mulți români, care locuiesc în străinătate, aleg să revină în țară în perioada sărbătorilor de iarnă. 45% dintre zborurile inbound pentru luna decembrie sunt rezervate în avans în septembrie sau octombrie, iar circa 30% sunt rezervate last-minute, la începutul lunii decembrie.

Dacă nu ați apucat să vă luați biletele de avion spre casă, să vă grăbiți. Prețurile cresc!

Zboruri din Londra spre destinații din România!

– Zboruri Londra – București – Londra
– Zboruri Londra – Cluj – Londra
– Zboruri Londra – Timișoara – Londra
– Zboruri Londra – Craiova – Londra
– Zboruri Londra – Suceava – Londra
– Zboruri Londra – Iași – Londra

Zboruri din Italia spre destinații din România!

– Zboruri Roma – București – Roma
– Zboruri Roma – Timișoara – Roma
– Zboruri Roma – Iași – Roma
– Zboruri Milano – București – Milano
– Zboruri Milano – Iași – Milano
– Zboruri Milano – Timișoara – Milano
– Zboruri Torino – București – Torino

Zboruri din Spania spre destinații din România!

– Zboruri Madrid – București – Madrid
– Zboruri Barcelona – București – Barcelona
– Zboruri Valencia – București – Valencia
– Zboruri Malaga – București – Malaga

Decembrie este și luna în care românii plătesc cele mai multe taxe de surplus de bagaj sau bagaje de cală suplimentare. 80% dintre biletele de avion vândute pentru luna decembrie includ cel puțin un bagaj de cală. În restul anului acest procent scade la aproximativ 40%.

„Decembrie este una dintre lunile cele mai aglomerate în ceea ce privește călătoriile cu avionul. Colegii noștri de la call center asigură asistență 24 / 7 chiar și în perioada sărbătorilor, tocmai pentru că avem foarte mulți pasageri, în special în perioada 22 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017. Ne sfătuim clienții să își ia un minim de 3 ore pentru formalitățile de check in și controlul de securitate de la aeroport sau să verifice website-urile aeroporturilor de unde vor pleca pentru eventuale schimbări sau modificări. Noi suntem în permanentă legătură cu companiile aeriene dar și cu principalele aeroporturi spre care călătoresc pasagerii români, pentru a putea anunța la timp eventuale modificări.” a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro

.

Leave A Reply

Your email address will not be published.