Alaska Airlines + Virgin America = More to love

1 1.176

Pe 14 decembrie, Alaska Airlines a anunțat fuziune cu Virgin America. Acordul de cumpărare a fost semnat în aprilie 2016 și aprobat integral de acționarii Virgin America în iulie. În urma acestei fuziuni, rezultă a 5-ea cea mai mare companie aeriană din Statele Unite.

angajatii-virgin-alaska-airlines

Alaska Airlines a cumpărat Virgin America

Grupul va opera o flotă formată din 286 de aeronave eficiente, cu o medie de 8.1 ani, fiind cea mai tânără flotă din top 5 companii aeriene din Statele Unite.

Din 19 decembrie, membrii Virgin America Elevate și Alaska Airlines Mileage Plan pot câștiga mile pe zborurile Virgin America și Alaska Airlines. Tot din 19 decembrie, clienții pot cumpăra bilete de avion Virgin America de pe site-ul alaskaair.com.

Virgin-America-COO-Ben-Minicucci

Deocamdată, cele 2 companii aeriene vor continua să opereze zboruri sub brandurile proprii. Încă nu s-a luat o decizie cu privire la viitorul brandului Virgin America, dar se fac studii în direcția aceasta. Oficialii grupului Alaska Airlines au menționat că se va lua o decizie la începutul anului viitor.

În prezent, cele 2 companii aeriene operează cele mai multe zboruri de pe coasta de vest a Statelor Unite, din hub-urile Seattle, Portland, Anchorage, San Francisco și Los Angeles. Alaska Airlines și Virgin America asigură aproximativ 1200 de zboruri zilnice spre 118 destinații din Statele Unite, Canada, Mexic, Cuba și Costa Rica.

Momentul a fost marcat cu prezentarea unei aeronave Boeing 737-900ER într-un livery special. Alaska Airlines + Virgin America = More to love!

Leave A Reply

Your email address will not be published.