Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

De pe Otopeni au zburat şi bunuri din bagaje

1 342

Credeaţi că de pe Otopeni zboară doar avioane? E, se pare că 4 români ne-au demonstrat că pot zbura şi bunuri din bagaje. 4 hoţi au fost prinşi în flagrant după ce au extras din bagaje mai multe bunuri de valoare.

Patru angajați ai Aeroportului Internațional „Henri Coandă‟ au fost surprinși în flagrant de Poliția Transporturi în timp ce scotoceau prin bagajele călătorilor. Hoții au reușit să sustragă mai multe bunuri în valoare de 23.000 de lei.

Agenții Biroului de Poliţie Transporturi Aeriene „Henri Coandă‟ i-au surprins în flagrant pe D. Romică, de 33 ani, N. Mihai, de 40 ani, N. Mihăiţă, de 26 ani şi N. Nelu, de 42 ani, toţi din judeţul Ilfov, care furaseră mai multe bunuri din cinci bagaje. Infractorii lucrau la firma care manipulează bagajele, iar furturile au fost surprinse de camera de supraveghere, scrie adevărul.

Video preluat de pe site-ul antena1.ro!

Şi uite aşa 4 indivizi au pătat imaginea unei aeropor internaţional. Noi sperăm să fie pedepsiţi aşa cum cere legea şi să plătească prejudiciul adus pasagerilor şi aeroportului.

Pentru a evita astfel de situaţii neplăcute, vă puteţi folia bagajul pentru suma de 22 lei direct în aeroport, vă puteţi asigura bunurile şi bagajul printr-o poliţă de asigurare de călătorie şi, în funcţie de compania aeriană, vă puteţi declara bunurile la check in şi apoi puteţi fi despăgubiţi.

1 comentariu
  1. Oana says

    Acest titlu e bun de tot :)))

Leave A Reply

Your email address will not be published.