Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Air New Zealand doreşte primul zbor cu Boeing 787 Dreamliner la mijlocul lui 2014

0 320

Air New Zealand, compania aeriană națională a Noii Zeelande, are în plan să facă primul zbor cu Boeing 787 Dreamliner până la mijlocul anului 2014.

The Kiwi – sub pavilionul căruia zboară Air New Zealand – a semnat pentru 10 aeronave Boeing 787-9 Dremliner, aceasta fiind mai mari faţă de 787-8. Aeronavele vor avea o capacitate de până la 300 locuri şi vor fi configurate în 3 clase: business, economic premium şi economic.

După câţiva ani de întârziere, Kerry Reeves, directorul de program Air New Zealand, declară că este încrezător în faptul că primul 787-9 Air New Zealand va zbura la mijlocul lui 2014. Ştiţi cum se spune: Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Noile aeronave vor înlocui actualele modele Boeing 767-300ER şi vor fi folosite pe cursele medii între Australia şi Japonia, dar şi pe noi curse internaţionale mai lungi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.