fbpx De la 1 septembrie, Qatar Airways va creste greutatea limita a bagajelor de cala

De la 1 septembrie, Qatar Airways va creşte limita de greutate a bagajelor de cală

0 428
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

De la 1 septembrie 2013, Qatar Airways va creşte limita de greutate a bagajelor de cală la toate clasele: Economy Class – 30 de Kg (23 Kg în prezent); Business Class – 40 de kg (30 de kg în prezent); First Class – 50 de kg (40 de kg în prezent). Numărul bagajelor de cală va rămâne neschimbat, în funcţie de tipul biletului cumpărat. Posibil ca pe anumite rute noile cote de greutate să nu intre în vigoare.

Baggage-Pan

Pasagerii care călătoresc cu Qatar Airways înainte de 1 septembrie, dar au zborul de retur după această dată, vor beneficia de noua politică a bagajelor de cală după data menţionată mai sus. Din septembrie, Qatar Airways va publica şi noile tarife pentru cei ce doresc bagaje suplimentare. Membrii Privilege vor putea transporta gratuit câte bagaje doresc în limita impusă de regulamentul intern al clubului.

Nu uitaţi că transportatorul aerian Qatar Airways va creşte frecvenţa zborurilor pe ruta Doha – Bucureşti, din 17 septembrie 2013. Cu alte cuvinte: spor la shopping!

Qatar Airways este una dintre puţinele companii aeriene care au crescut foarte mult într-un timp relativ scurt. În doar 19 ani de activitate, Qatar Airways a ajuns la o flotă formată din 129 de avioane şi la o reţea operaţională de 128 de destinaţii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific şi America de Nord.

În 2013, Qatar Airways a lansat rutele: Gassim (Arabia Saudită), Najaf (Irak), Phnom Penh (Cambogia), Chicago (USA), Salalah (Oman), Basra (Irak) şi Sulaymaniyah (Irak). În următoarele luni, reţeaua Qatar Airways va creşte cu următoarele destinaţii: Chengdu, China (3 septembrie), Addis Ababa, Etiopia (18 septembrie), Clark International Airport, Philippines (28 octombrie) şi Philadelphia, USA (2 aprilie 2014).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.