Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Danemarca a simplificat măsurile de călătorie pentru cei din România

0 431

Începând cu luni, 25 octombrie 2021, Danemarca a simplificat regimul condițiilor de călătorie în context COVID-19. Astfel, toate persoanele care sosesc din România în Danemarca se supun doar următoarelor reguli:

– Persoanele vaccinate cu schemă completă (trebuie să treacă 2 săptămâni și nu mai mult de 12 luni de la ultima doză) sau trecute prin boală (dovada unui test PCR pozitiv efectuat cu cel puțin 14 zile în urmă, dar nu mai vechi de 12 luni) NU sunt supuse testării sau auto-izolării;

– Persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală trebuie să efectueze un test înaintea intrării în Danemarca (test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea intrării sau test antigen efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării) sau la 24 de ore după sosire.

Leave A Reply

Your email address will not be published.