DAN AIR operează curse charter pentru AnimaWings începând cu 15 aprilie

0 5.019

Compania 100% românească DAN AIR a semnat un parteneriat cu agenția de turism Christian Tour, care deține și AnimaWings și va opera curse charter din București și din mai multe orașe mari din țară, către destinații extrem de căutate de români pentru vacanțele de vară. Așadar, din 15 aprilie și până la finalul lunii octombrie, DAN AIR va zbura din București, Cluj, Iași și Timișoara către Grecia, Tunisia, Egipt, Turcia, Portugalia, Spania, Iordania și Emiratele Arabe Unite.

Lista completă a destinațiilor spre care va zbura DAN AIR, partener AnimaWings

În sezonul de vară, DAN AIR va zbura către destinații extrem de populare în rândul românilor (Heraklion, Antalya, Corfu, Faro, Kefalonia, Rhodos, Zakynthos, Monastir, Palma de Mallorca) urmând ca în toamnă să zboare spre (Hurghada, Aqaba, Ras Al Khaimah) destinații solicitate în sezoanele mai reci.

“Ne bucură faptul că AnimaWings și Christian Tour ne-au ales drept partenerul lor în acest sezon și cu siguranță vom oferi împreună pasagerilor o experiență cu adevărat plăcută la bordul aeronavelor noastre. Ne-am demonstrat de fiecare dată profesionalismul în fața partenerilor internaționali pentru care am zburat în trecut și o vom face de fiecare dată continuând să ne îmbunătățim serviciile oferite. Este o ocazie în plus pentru noi de a arăta românilor că și companiile românești pot oferi călătorii cu avioane moderne și servicii de înaltă calitate, lucruri pe care continuăm să le demonstrăm zi de zi și la Bacău, acolo unde operăm cursele regulate.”, a declarat Matt Ian DAVID, CEO-ul companiei aeriene DAN AIR.

DAN AIR a operat în trecut zboruri pentru alte companii

Parteneriatul cu Christian Tour și AnimaWings a venit destul de natural având în vedere că DAN AIR a operat în trecut zboruri în regim ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance, Insurance) pentru diverse companii aeriene de renume internațional precum: Air Cote D’Ivoire, Jazeera Airways, Transavia, TUI, Arik, Sund Air, Air Moldova, Air Baltic, Air Serbia și Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.