DAN Air anunță zboruri din Brașov spre șase noi destinații, în programul de iarnă 2023!

0 107

DAN Air anunță noi rute de la Aeroportul Brașov, parte a planului de dezvoltare, prilej cu care va deschide și baza operațională! Conform anunțului făcut pe facebook, DAN Air va zbura, începând cu noiembrie 2023, spre Paris CDG (Franța), Oslo (Norvegia), Dublin (Irlanda), Tel Aviv (Israel), Malaga (Spania) și Dubai DWC (Emiratele Arabe Unite).

Începând cu debutul sezonului de iarnă 2023/2024, Dan Air va oferi zboruri regulate pe aceste șase rute noi din Brașov, cu o frecvență de un zbor pe săptămână pentru fiecare destinație. Această expansiune deschide noi orizonturi pentru pasagerii din Brașov, oferindu-le mai multe opțiuni de călătorie și acces rapid la destinații exotice și culturi fascinante, informează salutfagaras.ro. Acest lucru va fi posibil prin alocarea a două aeronave bazei de la Brașov și doar dacă aeroportul va trece la un program extins!

În sezonul de iarnă 2023 / 2024, DAN Air va opera zboruri pe 15 rute din Brașov, dar acest program se va mula doar pe intervalul orar 07:00 și 23:00. Însă aeroportul din Brașov are în prezent programul operațional 07:00 și 19:00. Conform timpului necesar de pregătire a controlorilor de trafic, se estimează că noul program nu va putea fi extins mai devreme de 9 luni. Rămâne de văzut ce va face DAN Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.