blank

Cetățuia de pe Dealul Straja din Brașov își redeschide porțile!

0 137

Așteptarea a luat sfârșit! Vineri, 8 septembrie, la ora 18:00, se deschide Cetățuia Brașovului pentru ,,Săptămâna Porților Deschise”. După opt ani de zile în care a fost închisă, după ani de procese pentru recuperarea ei în patrimoniul municipalității, a venit momentul ca brașovenii să se bucure din nou de unul dintre cele mai importante simboluri ale orașului de sub Tâmpa: Cetățuia de pe Dealul Straja.

Pentru a marca acest moment așteptat de toți brașovenii, împreună cu Centrul Cultural Apollonia, a fost pregătit un program demn de un astfel de eveniment.

„Cetățuia între lumi“* va repune Cetățuia pe harta culturală a orașului, oferind publicului spectacole cavalerești și medievale, teatru și dans, dar și show-uri contemporane, cu DJ, lumini și lasere.

Dragi brașoveni! Așa cum v-am promis, vineri redeschidem Cetatea Brașovului, după ani și ani de zile. Vineri începe programul de activități care peste weekend, sub coordonarea Centrului Cultural Apollonia, vă va oferi o suită de evenimente vizuale, muzicale, evenimente dedicate celor mici. Vom avea concerte, vom avea show de laser, vom avea expoziție de arme, vom avea spectacole pentru tineri. Toate acestea într-un concept care reunește trecutul, prezentul și viitorul. Vă aștept vineri, începând cu ora 18.00, la redeschiderea cetății. O veți putea vizita, vă veți putea bucura de cultură în perimetrul zidurilor cetății și în afara acestora. Vă aștept cu drag pe toți!“, a lansat invitația primarul Allen Coliban, informează brasovstiri.ro.

Programul complet ale evenimentului, inclus în agenda Forumului Orașelor Verzi, care se desfășoară în această săptămână la Brașov, este următorul:

Leave A Reply

Your email address will not be published.