Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Cumperi un sejur prin PARADIS Vacanţe de vis şi primeşti biletul de intrare GRATUITĂ în Parcul de Aventuri PARADIS Land – Neptun

0 349

Zilele trecute, v-am povestit despre Parc Aventura Paradis Land, primul parc de aventură la malul mării. Acesta îşi va deschide oficial porţile la început de aprilie 2015.

Parc Aventura Paradis Land va cuprinde 11 trasee pe nivele diferite de dificultate, dar şi zone pentru diferite alte activităţi: zonă de trambulină adecvată copiilor, zonă de relaxare – hamace, foișoare, zonă destinată copiilor mici ce nu pot accesa parcul, zonă găzduire – căsuțe în copaci, panou cățărare – 4 trasee, leagăn din parâme, tir cu arcul/arbaleta, sărituri în gol de la o distanță de 15m, petanq – joc de origine franceză, zonă de lovituri Oină/Golf, zonă de tir – airsoft. Tarifele de intrare în Paradis Land variază între 35 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți.

Pentru anul acesta, cei de la PARADIS VACANŢE DE VIS au pregătit o ofertă atractivă. Cumperi orice sejur prin PARADIS VACANŢE DE VIS şi primeşti “Biletul de intrare GRATUITĂ în Parcul de Aventuri PARADIS Land – Neptun”. Sejurul trebuie să fie de minim 5 nopţi în orice unitate de cazare de pe Litoralul Românesc. Voucher-ul gratuit permite o singură intrare pe sejur pentru 1 copil cu vârsta de până la 13.99 ani. Tichetul este valabil de luni până joi, între orele 9.00 – 16.00 (ultima oră de acces în parc). La intrarea în parcul PARADIS Land, trebuie să prezentaţi obligatoriu voucherul emis de PARADIS VACANŢE DE VIS, acesta având un cod de bare.

Începând cu anul acesta, aveţi mai multe locuri pentru distracţie pe Litoralul Românesc!

Leave A Reply

Your email address will not be published.