Cum se promovează Disneyland Paris în România?

0 1.323

Disneyland Paris, cel mai mare și cel mai popular parc de distracții din Europa, continuă petrecerea aniversării a 20 de ani de existență. Cu această ocazie, Air France România, împreună cu agentul oficial al Disneyland în România, agenția de turism Perfect Tour, organizează un concurs care va premia fanii Disneyland din România cu premii constând în 2 weekend-uri la Disneyland Paris pentru 2 familii cu 2 adulţi şi 2 copii, 50 de bilete de intrare în cele 2 parcuri Disneyland şi 35 de Vouchere de reducere Mickey de 200 euro fiecare.


Disneyland

În ce constă concursul? Pentru a câștiga aceste premii tebuie să accesați site-ul dedicat –www.takeyourseat.ro și să răspundeți la întrebările legate de parcul de distracții. În timpul competiției, participanții trebuie să fie pregătiţi să răspundă la 10 întrebări pe săptămână. Răspunsurile corecte și timpul de rezolvare contribuie la clasamentul final. Numărul punctelor acumulate poate crește dacă participantul are deja cumpărat un bilet de avion pe ruta Bucureşti Paris cu AIR FRANCE, prin introducerea codului de rezervare în aplicaţie.

Ce veți putea caștiga? La sfârşitul concursulului primii 2 participanţi care obţin cele mai multe puncte câştigă câte un weekend cu Air France la Dineyland Paris împreună cu toată familia (2 adulți și doi copii). Fiecare pachet include: biletul de avion cu Air France, cazare pentru 2 nopţi într-un hotel Disney, bilet de intrare pentru 3 zile în Disneyland Paris pentru 2 adulţi şi 2 copii. Premiul cel mare va fi acordat în funcție de punctajul acumulat în cele 5 săptămâni.

Săptămânal se mai pot câştiga 10 de bilete de intrare în cele 2 parcuri Disneyland şi 7 vouchere de reducere Mickey de 200 euro, ce pot fi folosite la achiziţionarea urmatoarelor pachetele la Disneyland Paris. Câștigătorii acestor premii vor fi aleși dintre cei care au cele mai bune 10 scoruri în fiecare săptămână.

Air France și Disneyland Paris au grijă și de cei care nu au participat la concurs, dar își doresc o experiență în această lume de basm. Toți pasagerii Air France, cu o rezervare validă, vor putea achiziționa biletele de intrare la Disneyland Paris beneficiind de o reducere de 20 EURO până în data de 31 Iulie 2013.

Parcul Disneyland se află la 30 de kilometri de Paris, în Marne-la-Valle, se întinde pe o suprafață totală de 19 kilometri pătrați și este împărțit în 2: Disneyland și studiourile Walt Disney. Ambele părți sunt deschise tot timpul anului, iar vizitatorii pot alege dintr-o gamă de 50 de opțiuni de activități. Sunt disponibile 7 hoteluri cu tematică diferită, toate amintind de lumea aventurilor și a poveștilor. Pe lângă jocuri, mai există și alte servicii, cum ar fi cinematografele, restaurantele și barurile. În plus, mereu se desfășoară câte un eveniment sau un festival în parcuri, Disneyland Paris fiind astfel și mai plin de viață și de emoție.

Leave A Reply

Your email address will not be published.