Cum să transporți GRATUIT echipamentul de schi cu Blue Air în 3 pași simpli

Deja te gandesti la vacanta de iarna? Te imaginezi schiind pe unele din cele mai bune partii din Europa? Timpul zboara repede, asa ca e bine sa iti planifici vacantele din timp.

0 1.332

Blue Air vine cu o oferta special conceputa pentru iubitorii sporturilor de iarna: transportul gratuit al echipamentelor de schi. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi 3 pasi simpli:

– Să te asiguri că echipamentul nu depășește greutatea de 32 de kilograme/pasager.
– Să îți rezervi biletul de avion către destinația mult visată, călătorind oricând în perioada 1 noiembrie 2018 – 30 aprilie 2019.
– Să profiți la maximum de distracția de pe partie!

GRATUIT echipamentul de schi cu Blue Air

Poți lua cu tine o pereche de schiuri, o pereche de clăpari și o pereche de bețe de schi sau o placa de snowboard și o pereche de clăpari. Trebuie să ambalezi echipamentul corespunzător și să-l predai la check-in ca bagaj de cală.

Unde poți zbura la schi cu Blue Air? Poți să te bucuri de practicarea sporturilor de iarnă la Torino, Milano, Lyon, Munchen sau Helsinki.

Promoția este valabilă pentru bilete achiziționate în perioada 1 – 31 octombrie 2018. Puteți călători pe următoarele rute directe, dus-întors: București – Torino, București – Lyon, București – Milano Linate, București – Helsinki, Iași – Torino, Iași – Munchen, Iași – Milano Bergamo, Bacău – Torino, Bacău – Milano Bergamo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.