Cu AirlinesTravel.ro la raport

9 346

Aseara am avut plăcerea şi onoarea să particip la un frumos eveniment – “Social Media si Blogosfera de travel. Noi oportunitati de promovare in turism!” – marca Turism Market. Câţiva bloggeri de travel şi reprezentanţii unor agenţii de turism au avut ocazia să discute faţă în faţă despre noi oportunităţi de promovare în turism.

IMG_2293

Evenimentul a fost structurat în trei părţi: sesiunea de Social Media, prezentările bloggerilor de travel şi networking. La a doua parte am ieşit cu AirlinesTravel.ro la raport. Am avut o prezentare, o poveste, o idee, dar toate au dispărut când m-am ridicat să ţin prezentarea. Ce a ieşit nici eu nu ştiu. Sper ca cei prezenţi au înţeles că sunt mereu cu capul în nori. Emoţiile…!

Trecând peste aceste momente aeriene, am avut plăcerea să revăd foarte mulţi bloggeri de travel şi să stau la poveşti cu diferite persoane din industria de turism.

IMG_2292

Am “împrumutat” lista participanţilor de la Turism Market!

În sala au fost prezenţi 16 bloggeri: Lumea Mare, Imperator Travel, Travel Girls, Viajoa, Elena Ciric, Ghid Turistic Digital 2.0, Airlines Travel, Drum Liber, Dan Chitila, Lucian Hirsu, Calatorii360, Romania Wine Tasting, Calatorii la singular, Calatorim, Urban Kid.

Pe de cealalta parte, din cadrul companiilor de turism, au fost prezente: Ministerul Turismului, FPTR, Universitatea Bucuresti, Infoturism, Qatar Airways, Happy Tour, TUI Travel Center, Accent Travel, Go Travel, Eximtur, Boutique Travel, Marco Tour, RezEx, La La Travel, Peter Express, Fresh Holidays, Klever Travel, Tez Tour, Explore Travel, Travel Maker, Romanian Airport Services, Carpat Bike, Hotel Deals, Continental Hotels, Hotel Ultima Frontiera, Perfect Tour, Drum Bun, Ana Hotels.

Mi-ar fi plăcut să stau de vorba cu mai multe agenţii, dar din păcate o parte au plecat imediat după sesiunea de prezentări. Motivele pot fi multiple, aşa că nu intru în detalii. Important e că m-am simţit bine şi am stat la poveşti până ne-au “dat afară” din hotel :).

Închei prin a felicita cele 2 gazde ale evenimentului pentru succesul organizatoric: Carmina Niţescu (Turism Market, mai scrie şi pe Travel with a Smile sau CarminaNitescu.ro) şi Andrada Crangus (Turism Market).

Unul dintre slide-uri arată cam aşa!

airlinestravel

Promit ca data viitoare să fiu mai în formă!

9 Comentarii
 1. […] Sorin Rusi – Airlines Travel – Cu AirlinesTravel.ro la raport  […]

 2. Carmina says

  Raportul tau a fost foarte interesant. Felicitari! Si la cat mai multe..stiu ca a fost primul 😉

 3. Sorin says

  Data viitoare va fi mai ok!:)

 4. Câteva cuvinte despre workshopul Social Media și Blogosfera de travel | Ghid Turistic Digital 2.0

  […] Sorin Rusi AirlinesTravel.ro Facebook | Twitter | Google + Cu AirlinesTravel.ro la raport […]

 5. Mihai says

  Sorine, unde as putea sa vad prezentarea ta?

 6. Sorin says

  Lasa, fara vazut :D…Next time:P

 7. […] – am fost alături de cei aproximativ 1300 de participanţi la Crosul “Ziua Olimpică” TAROM – singurul site de specialitate din industria aviaţiei care a participat la acest eveniment – am sărbătorit 1 iunie 2012 alături de copilaşii pasionaţi de avioane la „Prima lecţie de zbor” TAROM – 1 iunie 2012, am practicat primul aircraft spotting pe Otopeni – 30 iunie 2012, am fost alături de Wizz Air la inaugurarea rutei Bucureşti – Verona – singurul site de specialitate din industria aviaţiei civile care a participat la acest eveniment – 30 iunie 2012, Red Bull Ordinul Smaranda 2012 – paraşutism în oraş – 21-22 iulie 2012, Airlines Travel a fost partener media la Bucharest International Air Show 2012 – v-am prezentat poze de la BIAS 2012 şi de la “Zbor în crepuscul” – 1 august 2012, în vizită la Şcoala de Zbor Carpatair Flight Training – 18 septembrie 2012, Ziua Porţilor Deschise la TAROM – 6 noiembrie 2012, Inaugurarea noului Terminal Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti – 12 noiembrie 2012, 90 de ani de la prima cursă aeriană transcontinentală din istorie – 14 noiembrie 2012, apariţie în revista ANAT cu articolul “TAROM, Flaps Up!” – 31 ianuarie 2013, cu AirlinesTravel.ro la raport […]

 8. SEO şi PPC în turism (2) | Ghid Turistic Digital 2.0

  […] de avion (deci, Sorin, mergi în continuare pe ideea de turism în aeroport pe care ai expus-o în prezentarea de la workshop-ul cu […]

 9. […] Sorin Rusi AirlinesTravel.ro Facebook | Twitter | Google + Cu AirlinesTravel.ro la raport […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.