fbpx Cu Air Moldova poti transporta gratuit pana la 46 kilograme de bagaj

Cu Air Moldova poţi transporta gratuit până la 46 kilograme de bagaj

0 281
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Air Moldova, companie aeriană din Republica Moldova, anunţă o ofertă promoţională de vară. Pasagerii pot transporta gratuit până la 46 kilograme de bagaj spre/din Italia!

Din 04.06.2012 Air Moldova oferă fiecărui pasager posibilitatea de a transporta gratuit 46 de kilograme de bagaj pe cursele de la Chişinău spre Roma, Milano, Verona, Veneţia, Bologna.

Fiecare pasager care zboară spre sau din Italia cu Air Moldova poate transporta gratuit 2 locuri de bagaj a câte 23 kg fiecare. Pasagerii, care au bagaj (geantă, geamantan) cu o greutate mai mare de 23 kg, vor fi obligaţi să achite diferenţa de greutate.

În luna iunie, Air Moldova lansează 3 curse noi de la Chişinău spre Italia.: Verona, Veneţia, Bologna.
În prezent lista de curse operate de Air Moldova include peste 25 de destinaţii europene directe: Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Dublin, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Verona, Veneţia, Bologna, Paris, Moscova, Sankt-Peterburg, Kiev, Soci, Surgut şi Antalya. Alte destinaţii de pe harta rutelor sunt Praga şi Amsterdam, zboruri operate cu escală în Viena. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.