Cu Air Moldova poţi transporta gratuit până la 46 kilograme de bagaj

0 158

Air Moldova, companie aeriană din Republica Moldova, anunţă o ofertă promoţională de vară. Pasagerii pot transporta gratuit până la 46 kilograme de bagaj spre/din Italia!

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Din 04.06.2012 Air Moldova oferă fiecărui pasager posibilitatea de a transporta gratuit 46 de kilograme de bagaj pe cursele de la Chişinău spre Roma, Milano, Verona, Veneţia, Bologna.

Fiecare pasager care zboară spre sau din Italia cu Air Moldova poate transporta gratuit 2 locuri de bagaj a câte 23 kg fiecare. Pasagerii, care au bagaj (geantă, geamantan) cu o greutate mai mare de 23 kg, vor fi obligaţi să achite diferenţa de greutate.

AirHelp get compensation

În luna iunie, Air Moldova lansează 3 curse noi de la Chişinău spre Italia.: Verona, Veneţia, Bologna.
În prezent lista de curse operate de Air Moldova include peste 25 de destinaţii europene directe: Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Dublin, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Verona, Veneţia, Bologna, Paris, Moscova, Sankt-Peterburg, Kiev, Soci, Surgut şi Antalya. Alte destinaţii de pe harta rutelor sunt Praga şi Amsterdam, zboruri operate cu escală în Viena. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »