Croatia Airlines renunță la zborurile spre București în orarul de iarnă 2017-2018

Astăzi, 13 octombrie 2017, Croatia Airlines încheie operarea zborurilor din/spre București pe 2017. Vor relua zborurile pe 2 mai 2018!

0 463

Croatia Airlines încheie astăzi, 13 octombrie, operarea spre/dinspre București din 2017. În primul sezon de operare, cursele Croatia Airlines de la Bucuresti spre Zagreb au înregistrat un factor de încărcare apropiat de 70%.


Pentru 2018, Croatia Airlines speră la un factor de încărcare mai bun. Ne așteptăm și la campanii mai agresive de comunicare și promovare!

Croatia Airlines renunță la zborurile spre București

Cursele Bucuresti – Zagreb cu Croatia Airlines se vor relua începând cu 02 mai 2018. Acestea vor fi operate conform orarului din 2017, adică în zile luni, miercuri, vineri:

OU316: Zagreb 08:30 – 11:30 București
OU317: București 12:10 – 13:15 Zagreb

Zborurile Croatia Airlines oferă conexiuni bune pentru litoralul dalmat: Split, Dubrovnik, Zadar. Dar nu uitati! Croatia este mai mult decat Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar. Croatia are minunate insule care asteapta sa fie explorate de turisti.

Insula Hvar este recomandată celor pasionați de calătorii pe timp de noapte. Se află la doar 40km de Split și este renumită pentru câmpurile sale de lavanda. Insula este cunoscută și pentru producția de vin rosu.

Insula Rab este cunoscută pentru plajele sale cu nisip auriu închis și pentru clădirile medievale.

Insula Lastovo se afla pe ultimul loc în topul celor 15 cele mai frumoase insule din Croația, dar nu e de neglijat. Insula are o populație mică, un singur hotel, însă casele și apartamentele sunt disponibile pentru închiriere. Parcul național al insulei, precum și arhitectura în stilul venețian al secolului al XVI-lea atrag orice vizitator.

Krk, Kornati, Pag, Mljet, Cres, Brac, Korcula, Vis, Losinj, Elaphiti, Zadar, Krapanj sunt alte insule din acest top.

Ați zburat cu Croatia Airlines? Păreri, feedback?

Leave A Reply

Your email address will not be published.