Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

COVID-19 Daily – 29 septembrie 2021: Pfizer a început studiul clinic al unei pilule anti-covid; Rusia a raportat număr record de decese; Joe Biden a primit a treia doză…

0 180

Marile companii farmaceutice continuă cercetările în vederea producerii de noi vaccinuri anti-COVID, dar și pentru a putea scoate pe piață pilule și tratamente mai eficiente împotriva noului coronavirus. În tot acest timp, sunt țări care raportează număr record de decese și de persoane infectate. Mai jos aveți unele dintre cele mai importate informații despre COVID-19:

  • Pfizer a început un studiu clinic al unei pilule ce are rolul de a opri progresul infecțiilor cu COVID-19. Pfizer este una dintre companiile din sectorul pharma care lucrează la „antivirale” orale ce au ca rol stoparea infecțiilor cu noul coronavirus, asemănător cu medicamentele existente împotriva gripei.
  • Rusia a raportat cel mai mare număr zilnic de morți COVID-19 – 852 de decese – înregistrate în ultimele 24 de ore. Noile cifre duc totalul deceselor din Rusia la 205.531, cel mai mare număr din Europa.
  • Parlamentarii din Irlanda de Nord au fost de acord să pună capăt cerințelor de distanțare socială din magazine și teatre, dar nu și în unitățile de cazare,  începând de joi. Miniștrii din Belfast au declarat că purtarea măștii va rămâne o cerință obligatorie în magazine, ceea ce este o abatere de la legile altor națiuni britanice.
  • Firma farmaceutică franceză Sanofi a declarat că va abandona planurile pentru un vaccin COVID-19 pe bază de mARN. Vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna s-au dovedit eficiente și sigure.
  • Președintele SUA, Joe Biden, a primit a treia doza anti-covid, aceasta fiind Pfizer-BioNTech. A acceptat să se vaccineze în fața camerelor de filmat pentru a-i încuraja pe americani să se vaccineze și cu a treia doză.
Leave A Reply

Your email address will not be published.