Coronavirus: Wizz Air suspendă zborurile România – Spania

1 7.834

Wizz Air a anunțat azi că suspendă toare rutele dintre Spania și România între 18 și 31 martie 2020 inclusiv. Autoritățile din România au impus aceste restricții de călătorie pe durata a 14 zile, afectând toate zborurile dintre cele două țări în cadrul eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului. Ca urmare a acelorași restricții, zborurile către Italia vor rămâne suspendate până pe 5 aprilie inclusiv.Totodată, din cauza unor restricții impuse de autoritățile din Malta, toate zborurile spre și dinspre Malta sunt suspendate între 21 martie și 10 aprilie.

Wizz Air suspendă zborurile România – Spania

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

Lista zborurilor Wizz Air – Romania-Spania

În mod normal, Wizz Air operează zboruri din București spre Alicante, Barcelona, Castellon, Madrid, Malaga, Santander, Sevilla, Tenerige, Valencia și Zaragoza. Din Iași, Wizz Air zboară spre Barcelona. Din Cluj se zboară spre Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza. Wizz Air zboară din Timișoara spre Barcelona, Madrid, Valencia. Din Craiova se zboară spre Barcelona și Madrid. Din Sibiu spre Madrid.

Toate aceste zboruri Wizz Air vor fi suspendate până pe 31 martie 2020, dar perioada se poate prelungi în funcție de evoluția pandemiei cu noul Coronavirus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.