Coronavirus: WIZZ Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Coronavirus: WIZZ Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

3 3.947

Wizz Air a anunțat astăzi că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus.

Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie.

Rutele anulate din Romania spre Italia

Rute
București – Bergamo 
București – Treviso
Cluj – Bergamo
Cluj – Treviso
Timișoara – Bergamo 
Timișoara – Treviso
Suceava – Bergamo
Iași – Treviso 
Iași – Bergamo 
Craiova – Bergamo

Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

3 Comentarii
  1. […] Wizz Air a anunțat că își suspendă zborurile pe rutele spre Treviso (TSF) și Bergamo (BGY) din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus. Zborurile din România către orașele italiene de mai sus vor fi suspendate până pe 3 aprilie. Detalii aici. […]

  2. […] Coronavirus: WIZZ Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in… […]

  3. […] Coronavirus: WIZZ Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in… […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.