Coronavirus: Turnul de control al Aeroportului JFK – New York a fost inchis temporar din cauza COVID-19

0 841

Conform unui comunicat emis de FAA (Administrația Federală a Aviației din Statele Unite), turnul de control trafic aerian al Aeroportului Internațional John F. Kennedy (JFK) din New York a fost închis temporar. Un tehnician a fost depistat pozitiv cu COVID-19.Cu toate acestea, aeroportul a rămas deschis traficului aerian, sosirile și plecările având câteva întârzieri. Controlorii de trafic aerian s-au mutat într-o altă zonă securizată pentru a continua dirijarea traficului aerian.

Turnul de control al Aeroportului JFK – New York a fost inchis temporar

Astfel de cazuri au fost confirmate și la Aeroportul Midway din Chicago și Aeroportul McCarran din Las Vegas, perturbând temporar traficul aerian.

Tehnicianul depistat la New York nu mai urcase în turnul de control din 16 martie. Dar FAA a decis să igienizeze și să dezinfecteze toate echipamentele pentru siguranța angajaților.

Din păcate, noul COVID-19 nu se vede, nu se simte și nu se aude. Nu știi unde poate fi și nici nu știi când te infectezi. Simtomele apar la câteva zile. Din aceste motive, dacă poți și jobul nu te cere prezent la locul de muncă, #staiacasă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.