Coronavirus: TAP Air Portugal reduce temporar operatiunile

0 714

Pandemia de Coronavirus a pus la pămând, la propriu și la figurat, sute de companii aeriene. A dus la anularea a zeci de mii de zboruri. Iar cea mai drastică măsură luată de țările lumii a fost să fie blocate granițele.

În contextul acesta, cu greu se mai poate zbura fără a nu risca o carantină sau o izolare de minim 14 zile.

TAP Air Portugal a decis suspendarea majorității zborurilor. Compania se confruntă, ca multe altele, cu o scădere a cererii la biletele de avion și cu noile restricții de călătorie impuse pasagerilor.

TAP Air Portugal reduce temporar operatiunile

zborurile anulate tap air portugal
zborurile anulate tap air portugal

Reducerea drastică a operațiunilor va duce și la blocarea la sol a avioanelor. O mare parte din flota TAP Air Portugal va fi reținută la sol. Iar toate aceste acțiuni vor duce și la concedii fără plată. Antonoaldo Neves, CEO TAP, speră ca situația să nu dureze mult și totul să revină la normal.

Toți cei afectați de zborurile anulate sunt îndrumați pe site-ul refunds.flytap.com pentru a-și lua voucherul valoric în coantumul sumei achitate pe bilet. Cu acest voucher, pasagerii își pot rezerva o altă călătorie, oricând până la 31 decembrie 2020, spre orice destinație din rețeaua TAP Air Portugal. Rezervările se fac pe site-ul TAP Air Portugal. ATENȚIE: puteți să vă faceți rezervarea cu până la 24 de ore înainte data de plecare în primul zbor.

Dar totul depinde de evoluția pandemiei cu noul coronavirus și de modul în care omenirea va reuși să stăpânească noul COVID-19. Până atunci, #staiacasa!

Leave A Reply

Your email address will not be published.