Coronavirus: Singapore Airlines reduce cu 96% toate operatiunile și reține la sol 138 de avioane

0 294

Singapore Airlines va reduce cu 96% capacitatea operațională programată inițial până la sfârșitul lunii aprilie. Și asta din cauza noilor restricții de călătorii, a granițelor închise și a controalelor sporite la frontierele din întreaga lume. Toate aceste măsuri au fost luate de autoritățile din fiecare țară cu scopul de a combate pandemia cu noul Covid-19. Să sperăm că vor reuși.

Reducerea activității operaționale va duce și la reținerea la sol a 138 de avioane Singapore Airlines și SilkAir, dintr-o flotă totală de 147. Inevitabil, Singapore Airlines se confruntă cu problemele globale generate de pandemia cu noul COVID-19.

Singapore Airlines reduce cu 96% toate operatiunile

Și transportatorul low-cost Scoot va suspenda, de asemenea, cea mai mare parte operațiunilor comerciale, ceea ce va duce la blocarea la sol a 47 de avioane din totalul de 49 existente în flota sa.

boeing_777_200_scoot_10

Nu este clar când Grupul SIA își va relua serviciile operaționale, având în vedere incertitudinea cu privire la momentul în care vor fi redeschise granițele.

Vânzările la biletele de avion au scăzut foarte mult, la fel și cererea pentru viitoarele călătorii, ceea ce au dus la o scădere semnificativă a veniturilor Singapore Airlines.

Singapore-Airlines-787-10

Singapore Airlines continuă să ia măsuri pentru reducerea cheltuielilor în timpul acestei perturbări fără precedent a călătoriilor aeriene globale. Compania va publica detalii suplimentare atunci când aceste măsuri vor fi consolidate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.