blank

Coronavirus: Lufthansa reduce cu 25% numărul zborurilor în Europa

0 760

Din cauza noului Coronavirus, omenirea a luat-o razna. Mii de zboruri au fost anulate, bursele sunt în declin, zeci de regiuni afectate, mai multe orașe închise sau cu traficul restricționat.

Și nebunia din China se mută în Europa. După apariția focarului Coronavirus în nordul Italiei, Wizz Air a decis să taie până la 60% din numărul zborurilor operate spre ”cizma” Europei.

Lufthansa reduce numărul zborurilor în Europa

Dar nu e singura companie cu măsuri de genul acesta. Lufthansa a decis să reducă cu 25% numărul zborurilor scurte și medii în Europa. Și în funcție de evoluția epidemiei, situația poate reveni la normal sau mult mai multe zboruri vor fi anulate.

Și asta nu e tot. Companiile aeriene Lufthansa Group continuă să reducă programul operațional lung-curier. Astfel tot mai multe aeronave dedicate zborurilor lung-curier vor rămâne la sol. 23 de avioane ale companiilor aeriene Lufthansa Group vor fi conservate la sol.

E prematur să putem estima pierderile financiare. Dar Lufthansa a anunțat că va prezenta ceva date și statistici pe 19 martie 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.