Coronavirus: Lista zborurilor Wizz Air, care au fost afectate de la Cluj

Coronavirus: Lista zborurilor Wizz Air, care au fost afectate de la Cluj

0 3.268

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că își modifică programul zborurilor  din cauza cererii în scădere pe rutele din / spre Italia, în contextul epidemiei de coronavirus. Măsura se aplică în mai multe țări est-ul Europei, printre care și România. Măsura este luată  în perioada 11 martie 2020 – 2 aprilie 2020.

În ceea ce privește zborurile operate de compania Wizz Air pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, menționăm că Wizz Air zboarăi spre Roma, Bergamo, Bologna, Bari și Treviso. În urma măsurilor luate de reprezentanții companiei, în perioada 11.03.2020 – 2.04.2020, numărul de frecvențe se modifică după cum urmează:

Zborurile Wizz Air afectate de la Cluj

Rută Zile de operare Frecvență săptămânală 12 mar – 2 apr Număr curse afectate
Cluj-Napoca – Milano Bergamo MIERCURI, DUMINICĂ De la 7 la 2 26
Cluj-Napoca – Bologna LUNI De la 3 la 1 10
Cluj-Napoca – Bari DUMINICĂ De la 2 la 1 4
Cluj-Napoca – Roma Ciampino VINERI De la 4 la 1 12
Cluj-Napoca – Treviso VINERI De la 2 la 1 4

Wizz Air a menționat că pasagerilor afectați de modificarea programului vor primi alternative de zbor pe alte rute, fie ramburasarea banilor. De asemenea, recomandăm ca pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru a stabili detaliile legate de zborurile la care au bilete de călătorie.

Aeroportul Cluj a implementat toate măsurile stabilite de autoritățile din domeniul sănătății în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.