Coronavirus: Korean Air reține la sol 100 de avioane, inclusiv flota Airbus A380

0 434

Noul Coronavirus continuă să semene panică în randul oamenilor, iar autoritățile multor țări sunt depășite de numărul mare de cazuri. După 2 luni, timp în care principalul focar de Coronavirus a fost în China, iată că au apărut multe alte focare pe diferite continente. Italia, Iran, Coreea de Sud în topul țărilor cu cele mai multe cazuri de Coronavirus.În circumstanțele actuale, companiile aeriene au fost nevoite să anuleze mii de zboruri pentru că oamenii refuză să mai călătorească. Dar sunt și foarte multe situații în care țările au început să interzică accesul turiștilor și cetățenilor străini proveniți din zonele afectate de epidemia cu COVID-19.

Aeronavele Airbus A380 Korean Air sunt reținute la sol

Una dintre cele mai afectate este Coreea de Sud, care a înregistrat peste 7500 de cazuri. Totodată, intrând pe lista roșie, toți pasagerii proveniți din această țară nu mai au voie să intre în state precum Israel, România, Franța, Spania etc.

Industria aeronautică și turismul sunt cele mai afectate de această epidemie globală. Companiile aeriene sud-coreene se află în pragul colapsului. Korean Air ajuns să rețină la sol 100 de avioane, inclusiv întraga flotă de avioane Airbus A380. Ca să înțelegeți situația dragică, menționez că transportatorul aerian Korean Air a debutat ăn 2020 cu 146 de avioane.

Korean, unul dintre cei mai mari operatori aerieni din Asia, este a doua companie asiatică care a renunțat la aeronavele Airbus A380. Și nu există un termen limită.

Korean Air continuă să zboare pe rutele lung-curier (Los Angeles, New York și Paris), dar folosește avioane cu capacități mai mici. A redus cu 80% capacitatea de transport și acest lucru se resimte la nivel financiar. Oficialii Korean Air își fac griji de sustenabilitatea companiei, totul fiind influențat de epidemia cu noul Coronavirus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.