blank

Coronavirus: Cathay Pacific va reduce capacitea de transport pasageri cu 96%, în aprilie și mai 2020

0 535

Pandemia de Coronavirus lovește puternic și în turism, în special în companiile aeriene. Mii de zboruri au fost anulate la nivel global, milioane de turiști afectați și mai multe companii aeriene sunt în pragul colapsului.

La începutul lunii martie 2020, Cathay Pacific a anunțat că reține la sol 120 de avioane și reduce numărul zborurilor cu 75%. Iar acum la final de martie, situația s-a mai schimbat. Planurile de viitor pentru Cathay Pacific nu sună prea bine.

Cathay Pacific va reduce capacitea de transport

Cathay Pacific va reduce capacitea de transport pasageri cu 96%, în aprilie și mai 2020. Va opera zboruri strategice, cum ar fi spre Londra (Heathrow), Los Angeles, Vancouver, Tokyo (Narita), Taipei, New Delhi, Bangkok, Jakarta, Manila, Ho Chi Minh City, Singapore și Sydney.

Iar operatorul low-cost Cathay Dragon va opera câte trei zboruri pe săptămână către destinațiile: Beijing, Shanghai (Pudong) și Kuala Lumpur.

Însă tot programul operațional va fi influențat de evoluția pandemiei cu noul COVID-19 și de deciziile luate de guvernele din toată lumea.

Reprezentanții companiei spun că operatorul aerian Cathay Pacific este rezistent și cu siguranță va trece peste această periodă tristă. Iar pentru provocările viitoare, se vor lua măsuri suplimentare. Sunt încrezători în viitorul Cathay Pacific și în dezvoltarea operațională de la hub-ul din Hong Kong.

Leave A Reply

Your email address will not be published.