Coronavirus: airBaltic suspenda toate zborurile începând cu 17 martie 2020

0 735

Guvernul Republicii Letonia a luat o decizie de înăspri măsurilor de securitate în lupta cu noul Coronavirus. Astfel, din 17 martie se va suspenda traficul aerian internațional.

Toate conexiunile airBaltic vor fi suspendate temporar începând cu 17 martie și până pe 14 aprilie 2020 inclusiv. De asemenea, vor fi suspendate toate operațiunile airBaltic din Estonia și Lituania.

airBaltic suspenda toate zborurile

„AirBaltic lucrează intens pentru a ajuta toți pasagerii afectați de această decizie. Este un volum considerabil de rezervări și de aceea solicităm răbdare și înțelegere pasagerilor pentru a face față acestei situații extraordinare ”, a declarat Martin Gauss.

Toți pasagerii afectați vor fi contactați prin e-mail. Serviciul clienți airBaltic este asaltat cu apeluri și mesaje, așa că recomandăm să contactați airBaltic numai dacă zborul dumneavoastră a fost inițial programat pentru următoarele zile.

airBaltic este compania națională a Letoniei. Are hub-ul principal la Aeroportul Internațional Riga, dar și 2 hub-uri secundare la Tallinn și Vilnius. Deține o flotă formată din 38 de aeronave și are o rețea operațională formată din 80 de destinații.

Leave A Reply

Your email address will not be published.