blank

Coronavirus: Air France reduce cu 30% numărul zborurilor spre nordul Italiei și cu 20% în Europa

0 560

Epidemia cu noul Coronavirus se extinde și face noi ”victime” în industria aeronautică. Air France anunță reducerea cu 30% a numărului zborurilor spre Italia. În timp ce numărul zborurilor în Europa este redus cu 20%. Momentan nu sunt afectate zborurile din / spre România.

Momentan, Air France continuă să mențină rutele active spre toate destinațiile din Italia. Însă această situație se poate schimba de la o zi la alta, în funcție de deciziile autorităților din zonele afectate. Menționăm că Italia raportează 7365 de cazuri cu noul Coronavirus, iar 366 de persoane au pierdut lupta.

Air France reduce cu 30% numărul zborurilor spre Italia

Printre destinațiile cele mai afectate din Italia, menționăm: Milano-Malpensa, Veneția și Bologna. Air France vine în sprijinul pasagerilor și le oferă alternative tuturor celor ce bilete rezervate înainte de 31 martie. Aceștia pot amâna călătoriile sau pot solicita rambursarea biletelor de avion, fără a plăti alte taxe.

Grupul Air France – KLM recunoaște că trece printr-o perioadă de criză, una asemănătoare cu cele trăite după atentatele din 11 septembrie 2001 și din timpul crizei financiare din 2008. vânzările la biletele de avion au scăzut dramatic, iar tot mai mulți pasageri refuză să mai zboare.

Grupul franco-olandez a anunțat deja câteva măsuri de austeritate, cum ar fi amânarea sau anularea tuturor cheltuielilor neoperaționale. A stopat proiectele de investiții și a blocat angajările pentru toate departamentele companiei. Sunt luate în calcul șomajul parțial și concediul fără plată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.