Copenhaga a fost declarat cel mai sigur oraș în 2021

0 846

Siguranța a fost mult timp o preocupare majoră pentru călători atunci când vine vorba de a decide ce destinație să viziteze. Lumea a fost întoarsă în ultimii ani din cauza pandemiei globale și noțiunea de „siguranță” s-a schimbat semnificativ.

Economist Intelligence Unit a creat o listă cu cele mai sigure 60 de destinații internaționale în materie de securitate digitală, securitate a sănătății, infrastructură, securitate personală, precum și securitate a mediului, o nouă categorie care a fost inclusă în acest an.

În timp ce orașele asiatice precum Tokyo, Singapore și Osaka au ocupat continuu primele locuri, an de an, o destinație europeană deține prima poziția în acest top în 2021.
Copenhaga a fost desemnat – pentru prima dată – cel mai sigur oraș din lume, obținând 82.4 puncte din 100, în raportul anual. Capitala Danemarcei a sărit de pe locul 8 în 2019 în partea de sus a listei, în mare parte datorită introducerii unei noi secțiuni de securitate a mediului, unde orașul a obținut un scor excelent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.