Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

British Airways adaugă două destinații din Insulele Azore, în orarul de vară 2022

0 93

British Airways a anunțat că va adăuga insulele São Miguel (Ponta Delgada) și Terceira din frumosul arhipelag Azore la rețeaua sa de rute pe distanțe scurte ce vor fi operate de la aeroportul Londra Heathrow, începând cu vara viitoare. Azore este primul arhipelag din lume care a fost certificat ca destinație durabilă de Earth Check.

Neil Chernoff, Director de Rețea și al alianțelor British Airways, a declarat că: „după 18 luni dificile, este fantastic să poți lansa două noi rute – vara viitoare – de la aeroportul Londra Heathrow. Aceste două insule din Azore vor fi completarea perfectă a rețelei noastre, oferind mai multe opțiuni spre una dintre cele mai populare regiuni din Europa pentru britanici.”

Londra Heathrow – Ponta Delgada, cu British Airways.

Ruta spre São Miguel (Ponta Delgada) va fi lansată pe 2 iulie și va funcționa până pe 3 septembrie, fiind o rotație săptămânală – în fiecare zi de sâmbătă- spre destinația portugheză. Zborul va fi operat cu un avion de tip Airbus A320.

BA522 Londra Heathrow 09:35 – 12:40 Ponta Delgada
BA523 Ponta Delgada 13:35 – 18:25 Londra Heathrow

Londra Heathrow – Terceira, cu British Airways.

Ruta spre Terceira va fi lansată pe 10 iulie și va funcționa până pe 3 septembrie, fiind o rotație săptămânală – în fiecare zi de duminică- spre destinația portugheză. Zborul va fi operat cu un avion de tip Airbus A320.

BA420 Londra Heathrow 07:55 – 11:10 Terceira
BA421 Terceira 12:10 – 17:05 Londra Heathrow

Zborurile dus-întors ale British Airways spre São Miguel vor începe de la 79 GBP la categoria Euro Traveler și 208 GBP la categoria Club Europa. Zborurile spre Terceira vor începe de la 79 GBP la categoria Euro Traveler și 208 GBP la categoria Club Europa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.