blank

Controlorii de trafic aerian din Grecia se alătură grevei de 24 de ore din 16 martie. Toate zborurile vor fi afectate!

0 707

Controlorii de trafic aerian din Grecia au anunțat că se vor alătura grevei de 24 de ore de joi, 16 martie 2023. Potrivit unui anunț al sindicatului lor EEEKE, greva începe la ora 00:01 joi și se încheie la ora 24:00 în aceeași zi.

La fel ca și alte sindicate din sectorul transporturilor, controlorii de trafic aerian au anunțat greve în trecut, subliniind lipsa de personal. Cu toate acestea, au fost nevoiți să le anuleze, deoarece instanțele au decis că sunt „ilegale”.

De data aceasta, greva de 24 de ore a fost lansată de sindicatele din sectorul public și privat, ADEDY și GSEE, cerând dreptate pentru victimele coliziunii trenurilor, fără mușamalizări și transport în siguranță.

În aceste condiții, zborurile din / spre Grecia vor fi afectate de această grevă a controlorilor de trafic aerian. În ziua de 16 martie, toate zborurile vor fi anulate între ora locală 12:01 a.m. şi miezul nopţii (10:01 GMT – 22:00 GMT) urmând să fie efectuate doar zborurile de survolare, zborurile de urgenţă precum şi zborurile de căutare şi salvare, a declarat un oficial din cadrul Autorităţii Aeronautice Civile din Grecia pentru Reuters.


Leave A Reply

Your email address will not be published.