blank

Conferinţă de presă Wizz Air la Iaşi, pe 3 decembrie / Baza şi rute noi

2 717

Pe 3 decembrie 2015, începând cu ora 10:00, Wizz Air şi Aeroportul Internaţional Iaşi vor ţine o conferinţă de presă la Iaşi. Wizz Air va face un anunţ important pentru operaţiunile din Iaşi şi pentru piaţa de transport aerian din România.

Conferinta-Wizz-Air

Gazdele evenimentului vor fi: Gyorgy Adrian, chief commercial officer Wizz Air, şi Marius Bodea, preşedintele consiliului de administraţie Aeroportul Internaţional Iaşi.

Din informaţiile noastre, Wizz Air va deschide bază la Iaşi. Aşteptăm ziua conferinţei pentru a afla data exactă, dar cel mai probabil cu începere din sezonul de vară 2016. Odată cu anunţarea bazei, sunt mari şanse să fie anunţate şi rute noi cu plecare din Iaşi. Anumite surse din piaţă menţionează că vor fi lansate 5 rute noi, cel mai probabil spre: Bologna (BLQ), Larnaca (LCA), Roma Ciampino (CIA), Tel Aviv (TLV), Catania (CTA). Informaţia a apărut pe un forum de specialitate, iar rutele ar fi fost încărcate pe site-ul Wizz Air, timp de 5 minute, apoi scoase. Nu putem confirma încă informaţia, dar vom reveni cu toate detaliile de la conferinţă.

Până pe 3 decembrie, voi ce rute credeţi că va anunţa Wizz Air pentru baza de la Iaşi?

Leave A Reply

Your email address will not be published.