Concurs TAROM: 5 vouchere-cadou în valoare de 120 EUR fiecare

0 838
 

Pentru decembrie, recunscută și ca luna cadourilor, TAROM a pregătit un concurs cu 5 vouchere-cadou în valoare de 120 EUR fiecare.

Concurs TAROM

Cumpără bilete de avion pe www.tarom.ro şi intră în cursa pentru voucherele-cadou. Urmează paşii de mai jos pentru a putea câştiga unul dintre cele 5 vouchere-cadou în valoare de 120 EUR fiecare.

Achiziţionează pe www.tarom.ro, în perioada 12-18 decembrie 2016, bilete de avion cu călătorie dus-întors în perioada 16 ianuarie 2017–31 martie 2017 (data ultimului retur) pe curse externe operate TAROM, alege plata online cu cardul, înscrie-te în concurs şi finalizează rezervarea.

Voucherele-cadou le vei putea utiliza pentru achitarea parţială/integrală a unui viitor bilet TAROM, emis până la data de 31 martie 2017, pe curse operate de TAROM, pentru călătorii efectuate până la data de 30 iunie 2017.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 21 decembrie 2016 prin intermediul paginii www.random.org. Pentru mai multe detalii poţi consulta Regulamentul Concursului. Rezultatele concursului se vor afişa pe www.tarom.ro şi pe pagina de Facebook.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »