Concurs pentru pasagerii Aeroportului Henri Coandă: ”Paşaport pentru performanţă” în nataţie

0 185

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) lansează, joi, 26 martie, concursul ”Pașaport pentru performanță”, destinat pasagerilor Aeroportului Internațional Henri Coandă București. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern și își propune să promoveze înotul și să susțină performanța în natația românească.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Concursul, la care pot participa toți pasagerii Aeroportului Henri Coandă, se va desfășura în perioada 26 martie – 3 aprilie și are ca premii, printre altele, abonamente de înot pentru copii, echipamente oficiale de antrenament, seturi de costum, cască și ochelari, căști, tricouri cu însemnele României.

Acest eveniment face parte din programul “CNAB promovează valoarea!”, prin care Compania Națională Aeroporturi București își propune să susțină performanța, inclusiv prin promovarea unor activităţi cu profil sportiv.

(Foto: Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB))

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »