[Concurs Lufthansa] Fă testul şi câştigă 2 bilete de avion oriunde cu Lufthansa

0 929

Lufthansa a lansat un frumos concurs cu peste 500 de premii. Marele premiu constă în 2 bilete de avion, către orice destinaţie operată cu aeronavă Lufthansa, la Premium Economy. V-am stârnit interesul? Acum să vă povestesc şi cum puteţi intra în cursa pentru aceste premii.Mecanismul campaniei:

– accesaţi platforma online www.concurslufthansa.com;
– parcurgeţi testul: „personalitatea ta de călător”;
– indiferent de rezultatul testului, completaţi talonul de înscriere în campanie cu
următoarele date necesare înscrierii acestora în campanie: numele, prenumele, data
nasterii, ţara de reşedinţă, număr de telefon şi adresa de e-mail;
– bifaţi că aţi luat la cunostinţă de Regulamentul campaniei publicat pe platforma
online www.concurslufthansa.com;
– după completarea datelor solicitate, acţionaţi butonul „Înscriere Newsletter”

Primele 500 de persoane înscrise în competiţie pot câştiga un voucher de discount în valoare de 20 de EURO. Acesta poate fi folosit la orice bilet de avion achiziţionat în perioada 15 Februarie – 15 Martie 2015.

Şi că veni vorba de acest test, l-am completat şi mi-a ieşit că sunt „călător de profesie”. Testul conţine 9 întrebări funny cu variante de răspuns şi mai comice. Au fost întrebări la care nu am găsit exact răspunsul dorit, dar am încercat să aleg unul cât mai aproape de dorinţele mele. Nu pot spune că mă identific 100% cu rezultatul testului. Nu am călătorit foarte mult şi nici nu-mi fac un plan perfect înainte de călătorie, dar îmi place să fiu mai organizat. În martie 2013, am călătorit la Madrid fără un plan anume. M-am lăsat purtat de zbor şi de dorinţa de a fi spontan. Am descoperit oraşul atât cât mi-a permis timpul.

Sub sloganul personal „Nu există: Nu se poate”, mi-ar plăcea să mă plimb cât mai mult, poate chiar să descopăr toată planeta şi ceva pe lângă ;).

Voi ce personalitate de călător aveţi?

Leave A Reply

Your email address will not be published.