blank

[Concurs KLM] Flat or Not?

0 2.370

Începând de astăzi, KLM a lansat un concurs online care pune la încercare imaginaţia participanţilor şi îi premiază cu două bilete în noua clasa KLM World Business Class, pe o destinaţie intercontinentală.

Prin acest concurs, KLM îşi doreşte să familiarizeze pasagerii cu noul concept al cabinei KLM World Business Class, a cărei principală caracteristică este scaunul complet rabatabil. Datorită noilor scaune, KLM a primit 4 stele SkyTrax.

Ce a facut echipa KLM pentru a introduce concursul Flat or Not?

A montat un astfel de scaun în aeroportul Amsterdam Schiphol, în locul unuia obişnuit, şi a filmat reacţiile pasagerilor atunci când spătarul scaunului lor se rabata complet. Prima persoană care a rămas aşezată până la capat a câştigat două bilete KLM World Business Class.

Ce trebuie să faceţi voi la concurs pentru a câltiga două bilete la KLM World Business Class?

Sa parcurgeţi o serie de videoclipuri filmate de echipa KLM, în aeroportul Schiphol din Amsterdam şi să ghiciţi dacă persoana din imagine va rămâne sau nu aşezată până ce scaunul ajunge perfect plat. Concursul este disponibil doar online la adresa: . Competiţia va ţine până pe 20 mai 2014, iar câştigătorul va fi anunţat prin email.

Leave A Reply

Your email address will not be published.