(Concurs) După ce criterii îţi alegi unitatea de cazare?

1 500

În perioada 1-4 mai 2015, am fost la Sinaia, iar biroul l-am mutat la Vila Camelia. Casa este ruptă din poveste şi o oază de linişte în centrul Sinaiei. Camerele nu au un standard şi fiecare este decorată într-un alt mod. Unele sunt mai mari, altele mai mici. Unele au balcon, altele nu. Unele sunt cu mobilier nou, altele încă mai au mobilierul vechi. Însă toate sunt curate, renovate şi oferă confortul modern căutat de turiştii străini, dar şi români.

Eu am stat într-o cameră cu mobilier mai vechi, iar acest lucru a trezit controverse în rândul cititorilor AirlinesTravel. Se pare că nu toţi apreciază mobilierul mai vechi sau faptul că vila e din lemn şi scârţăie, totul făcând parte din frumuseţea locului.

Aşa că ne-am decis să facem un scurt sondaj pentru a-ţi cunoaşte mai bine gusturile şi pretenţiile în materie de unităţi de cazare. Poţi câştiga un weekend la Sinaia, la Vila Camelia, cazare cu mic dejun. Pentru a intra în cursa pentru acest premiu, trebuie doar să dai click pe acest link şi să completezi formularul până pe 31 mai 2015. Pe 1 iunie vom anunţa fericitul câştigător cu ajutorul site-ului random.org. Succes!

O persoană poate completa formularul o singură dată. Persoanele cu înregistrări multiple vor fi descalificate. Adresa de email trebuie să fie corectă şi funcţională pentru a putea valida premiul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.