Concurs Adria Airways: Experience the best of Slovenia

Cu ocazia lansării rutei București - Ljubljana, Adria Airways a lansat și un concurs interactiv. Marele premiu: 2 bilete de avion pe ruta București - Ljubljana. Descopera Slovenia!

0 28

Recent, Adria Airways a lansat ruta București – Ljubljana. Cu această ocazie, a lansat și un concurs în urma căruia puteți câștiga 2 bilete de avion.

Adria-Airways

bestvalue.eu

Concurs Adria Airways

Descoperiți Slovenia cu Adria Airways. În perioada 11 aprilie – 27 aprilie, participa la concursul organizat de Adria Airways. Raspunde la cele 2 întrebări din pagina de concurs, completează datele tale ș intră în cursa pentru 2 bilete de avion pe ruta București – Ljubljana.

Descoperă Slovenia cu orașele medievale și fermecătoare, cu munți și lacuri, cu plajele sale ascunse. Dacă ai obosit, călătorind prin Slovenia, cred că este cazul să te relaxezi la SPA-uri și centre de wellness slovene.

Poți zbura direct pe ruta București – Ljubljana, de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și duminică. Tarifele pornesc de la 169€.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »