Concurs Adria Airways: Experience the best of Slovenia

Cu ocazia lansării rutei București - Ljubljana, Adria Airways a lansat și un concurs interactiv. Marele premiu: 2 bilete de avion pe ruta București - Ljubljana. Descopera Slovenia!

0 28

Recent, Adria Airways a lansat ruta București – Ljubljana. Cu această ocazie, a lansat și un concurs în urma căruia puteți câștiga 2 bilete de avion.

Adria-Airways

Concurs Adria Airways

Descoperiți Slovenia cu Adria Airways. În perioada 11 aprilie – 27 aprilie, participa la concursul organizat de Adria Airways. Raspunde la cele 2 întrebări din pagina de concurs, completează datele tale ș intră în cursa pentru 2 bilete de avion pe ruta București – Ljubljana.

La Mare cu Avionul

Descoperă Slovenia cu orașele medievale și fermecătoare, cu munți și lacuri, cu plajele sale ascunse. Dacă ai obosit, călătorind prin Slovenia, cred că este cazul să te relaxezi la SPA-uri și centre de wellness slovene.

Poți zbura direct pe ruta București – Ljubljana, de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și duminică. Tarifele pornesc de la 169€.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »