blank

Concurenții Survivor România 2023: „Faimoșii” și Războinicii” se vor confrunta în Republica Dominicană!

0 723

Înncepând cu 9 ianuarie 2023, PRO TV va începe difuzarea noului sezon al reality-showului Survivor România 2023. Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. 

„Faimoșii” și Războinicii” au decolat spre Republica Dominicană, locul unde se vor duea pentru marele premiu în valoare de 100 000 de euro.

Echipa Faimoșilor este formată formată din vedete și persoane publice din România, iar printre aceștia îi veți putea vedea în acțiune pe Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor; Jorge, cântăreț și prezentator; Ada Dumitru, actriță; Ionuț Iftimoaie, campion kickbox; Maria Constantin, interpretă de muzică populară; Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală; Bianca Patrichi, coregrafă, DOC, artist muzical; Vica Blochina; Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori din țară; Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii și Gheboasă, artist muzical.

Echipa războinicilor este formată din: Alin Chirilă, luptător MMA; Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări; Robert Moscalu, barman; Lucianna Vagneti, antrenor personal; Dan Ursa, director zonal vânzări; Maria Lungu, designer vestimentar; Andrei Krișan, antrenor personal; Daria Chiper, baschetbalistă; Răzvan Danciu, student; Andreea Moromete, creator de conținut; Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor educație fizică și sport.

Save the date – 9 ianuarie 2023!

Din 9 ianuarie 🙌🏼 Mai exact luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, Survivor România 2023 va începe la PRO TV și pe VOYO 🤜🏼🤛🏼 Sunteți pregătiți?🔥 #survivor #9ianuarie #protv #voyo

Publicată de Survivor Romania pe Miercuri, 28 decembrie 2022

Umăriți rețelele sociale ale show-ului pentru interviuri în exclusivitate cu toți cei care au acceptat provocarea show-ului fenomen SURVIVOR! Iar din 9 ianuarie, nu ratați la PRO TV și pe VOYO, începutul noului sezon! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.