Survivor Romania 2023, la PRO TV din 9 ianuarie 2023!

Survivor România revine în curând pe micile ecrane! Din ianuarie 2023, Survivor România va fi difuzat la Pro TV. Cei 24 de concurenți, împărțiți în două tabere, au plecat în Republica Dominicană, acolo unde vor trăi aventura vieții lor și se vor lupta pentru premiul cel mare în valoare de 100 000 EURO.

Noul an aduce pe micile ecrane un reality show care vă va ține cu sufletul la gură și care vă va face să tresăriți cu fiecare ediție. Din ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România 2023! Survivor poate fi urmărit și pe https://voyo.protv.ro/.

blank
Survivor Romania 2023, la PRO TV din 9 ianuarie 2023!

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: ”Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu”. 

Concurenții de la Survivor Romania 2022

Momentan încă nu au fost anunțați concurenții ce vor lua parte la Survivor România 2022, dar așteptăm cu sufletul la gură să vedem cei 24 de concurenți care își vor testa limitele pentru 100 000 euro. Zvonurile anunță nume importante din muzică, sport din lumea filmului.

Survivor este un program de televiziune aparținând genului reality-show. Formatul a ajuns foarte popular și a fost preluat de mai multe televiziuni de pe suprafața globului. Survivor este o emisiune concurs, în cadrul căreia un grup de oameni este izolat în diverse locuri sălbatice și concurează între ei pentru bani și alte premii.

Emisiunea folosește o eliminare progresivă, în fiecare episod concurenții votând pentru excluderea unuia dintre ei, până când în final rămâne un singur concurent care câștigă titlul de „Unic Supraviețuitor” și premiul în bani aferent. Formatul pentru aceasta emisiune a fost creat în 1992 de către Charlie Parsons și a fost utilizat pentru prima dată în Suedia în 1997 pentru emisiunea „Expedition Robinson”.

Mult succes concurenților de la Survivor România 2023!